Vi er din partner for etterisolering av bolig

Spesialister i

etterisolering

M4 Entreprenør AS er stolte av å være eksperter på etterisolering av bolig. Enten du har et eldre hjem som trenger en oppgradering eller ønsker å sikre at ditt nye hjem er i tråd med de nyeste energistandardene, har vårt erfarne team de nødvendige ferdighetene.

Vi spesialiserer oss på etterisolering av loft, vegger og gulv, med fokus på å skape et komfortabelt inneklima og redusere energitapet.

Våre etterisoleringsspesialister er ikke bare håndverkere, de er løsningsorienterte problemfiksere.

Ved å implementere avanserte materialer og teknikker sikrer vi ikke bare økt energieffektivitet, men også langvarige besparelser for deg og ditt hjem.

Fordelene med å velge oss

  • Erfarne Eksperter: Vårt team består av erfarne fagfolk som er dedikert til å levere kvalitetsarbeid. Vi har et solid rykte i Bærum for våre vellykkede prosjekter innen energirådgivning og etterisolering.
  • Skreddersydde Løsninger: Vi forstår at hvert hjem er unikt, og derfor tilpasser vi våre løsninger for å møte dine spesifikke behov. Vår tilnærming er ikke en størrelse passer alle; det er en personlig plan for å maksimere effektiviteten i ditt hjem.
  • Kostnadseffektivitet: Vi tror på å levere verdi for pengene. Våre tjenester er ikke bare investeringer i miljøet, men også i din lommebok. Ved å redusere energiforbruket ditt, vil du oppleve betydelige besparelser på lang sikt.
  • Innovasjon og Teknologi: M4 Entreprenør AS holder seg oppdatert med de nyeste innovasjonene og teknologiene innen energieffektivitet. Vi gir deg tilgang til moderne løsninger for et smartere hjem.
  • Bærekraft: Vi er forpliktet til å støtte bærekraftige praksiser. Våre materialvalg og arbeidsmetoder er nøye utvalgt for å minimere miljøpåvirkningen, og vi streber etter å oppfylle de høyeste standardene for grønn bygging.
  • Kundetilfredshet: Våre kunder er vår prioritet. Vi jobber tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at du er fornøyd med resultatet. Din tillit er viktig for oss, og vi jobber hardt for å opprettholde det gjennom vår dedikerte service.

Invester i ditt hjems fremtid

Enten du søker å senke energikostnadene, forbedre boligkomforten eller redusere din miljøpåvirkning, er vi klare til å hjelpe deg med å nå dine mål.

Kontakt oss i dag for å starte samtalen om hvordan vi kan gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og komfortabelt. M4 Entreprenør AS – din partner for en mer bærekraftig boligopplevelse!

Kontakt oss 

M4 Entrepenør AS

E-post: jan@m4e.no
Tlf: 97 97 97 70
Adresse: Grini Næringspark 15, 1361 Østerås
Org.nr: 926 500 449

Området

Vårt hovedmarked er Bærum og Oslo, men vi kan også påta oss arbeid andre steder i landet.